skip to Main Content

Vuosiyrittajana.fi -sivusto uudistuu elokuussa 2022

Uudistamme verkkosivuja opettajien ja oppijoiden palautteen perusteella. Suurimmat uudistukset selkeyttävät sivuston rakennetta ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Samalla päivitämme ja tiivistämme materiaalien sisältöjä. 

Nykyinen vuosiyrittajana.fi -sivusto vaihtuu uudeksi elokuussa 2022. Käytännössä tämä tarkoittaa nykyiselle sivustolle rekisteröityneille käyttäjille (opettajille ja oppijoille) siirtymistä uudelle sivustolle ja uutta rekisteröitymistä. Uusia ohjelman käyttäjiä suosittelemme rekisteröitymään mahdollisuuksien mukaan vasta elokuussa, jotta tuplarekisteröitymisiltä vältytään.

Jos haluat opettajana tai oppijana arkistoida nykyiseltä sivustolta materiaaleja tai omia/kurssisi palautuksia, niin suosittelemme lataamaan ne koneelle talteen ajoissa ennen sivuston lopullista sulkeutumista joulukuussa 2022. Vanha sivusto pidetään väliaikaisesti uuden sivuston ohella toiminnassa vuoden 2022 loppuun asti jo rekisteröityneille opettajille ja oppijoille. Vanha sivusto siirretään uuteen www-osoitteeseen uuden sivun tieltä. 

Lisätietoa sivustouudistuksesta ja käytännön ohjeita voit kysyä meiltä ohjelman asiantuntijoilta, pyrimme tekemään uuteen sivustoon siirtymisestä mahdollisimman jouhevan! Yhteystietomme löydät täältä.

Back To Top