skip to Main Content

Uudistunut Entrepreneurial Skills Pass nyt käytettävissä

Kesän aikana Nuori Yrittäjyys ry:n kattojärjestö, JA Europe teki ison järjestelmäpäivityksen Entrepreneurial Skills Passiin ja nyt uudistunut ESP on jälleen käytössä. Uudistus toi itsearvioinnin ja kokeen samalle alustalle ja opettaja pääsee nyt näkemään omien NY-yrittäjien edistymisen.

Entrepreneurial Skills Pass (ESP) on kansainvälinen todistus NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana oleville siitä, että he omaavat tarvittavat taidot yrittäjyyteen ja työelämään. Todistus kertoo, että ohjelman suorittanut onnistuneesti pyörittänyt omaa NY-yritystä ja sen aikana oppinut työelämäss . . .

Tämä sisältö on tarkoitettu sisäänkirjautuneille käyttäjille. Jos et näe kyseistä sisältöä, sinun käyttäjäoikeutesi eivät riitä siihen. Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä meihin.

**

Detta innehåll är för inloggade användare. Om du inte ser innehållet i fråga räcker inte dina användarrättigheter. Om du har problem, kontakta oss.

**

This content is for logged in users. If you do not see the content in question, your user rights are not sufficient. In case of problems, please contact us.

 

Back To Top