skip to Main Content

Työllistä itsesi ja kaverisi kesäksi

Jos koulusi/oppilaitoksesi on Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa, voit toimia kesän ajan NY-yrittäjänä ja tienata rahaa. Ohjelmassa perustatte yksin tai tiimissä oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen. Alkupääoma on minimissään 10 €/oppija. Yrityksen pyörittäminen kehittää yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitoja hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. Lisätietoa ohjelmasta www.vuosiyrittajana.fi

Sekä opettaja että oppijat saavat käyttöönsä maksuttomat materiaalit; yrityksen perustamisesta, toiminnasta ja yrityksen lopettamisesta rekisteröitymisen jälkeen.

Jos sinulla on vaikka alustava ajatus yritysideasta, voit osallistua Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan. Kysy lisää opettajaltasi. Monilla paikkakunnilla on käytössä kesätyöseteli.  Kannattaa kysyä omasta kunnasta, onko siellä käytössä kesätyöseteli, jolla kunta tukee kesätyötoimintaa.

Jos olet jo nyt NY-yrittäjä, niin voit jatkaa yritystoimintaa myös kesän aikana. Muista muuttaa vuosiyrittäjänä -sivustolla omassa yritysprofiilissasi toiminta-aika kattamaan kesäajan (jollet ole jo tätä tehnyt).

 

Kysy opettajalta tai Nuori Yrittäjyys ry:stä lisätietoa, [email protected]

Back To Top