skip to Main Content

Opekahvila Satakunnan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen Vuosi yrittäjänä -opettajille

Hei, sinä Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa käyttävä opettaja!

Oletko törmännyt kiperiin kysymyksiin Vuosi yrittäjänä -ohjelman toteuttamisessa? Onko tällä hetkellä esimerkiksi vaikea keksiä, miten harjoitusyritykset saisivat tuotteitaan tai palveluitaan kaupaksi?

Lukuvuosi 2020-2021 on tähän mennessä näyttäytynyt erilaisena kuin aiemmat. Olemme tilanteessa, jossa lähes päivittäin täytyy miettiä, kuinka asioita voi toteuttaa turvallisesti ja järkevästi uudella tavalla. Tätä voisi kutsua uudeksi normaaliksi – tilanne ei aivan heti ole palaamassa totuttuun. Onneksi aivan kaikkea ei kuitenkaan tarvitse ratkaista tai keksiä itse.

Järjestämme Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan liittyvän opekahvilan verkossa 4.11. klo 15-16.30.

Opekahvila on Satakunnan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen yhteinen, ja kyseisten alueiden NY-aluepäälliköt ovat mukana tilaisuudessa. Tarkoitus on löytää ja jakaa ratkaisuja, ja keskustella aiheesta teidän opettajien tarpeiden mukaan.

Toivomme ilmoittautumisia etukäteen osoitteeseen: https://bit.ly/3mqFAif

Etukäteen ilmoittautuessa voi samalla esittää kysymyksiä tai aihetoiveita opekahvilaan. Jos tunnet opettajan, joka voisi olla kiinnostunut osallistumaan kahvilaan, voit mielellään jakaa tämän viestin hänellekin.

Onnistuneen kahvilatunnelman ja keskustelevan ilmapiirin luomiseksi pyydämme sinua varmistamaan etukäteen, että voit hetkittäin avata kamerayhteyden ja käyttää mikrofonia.

Tarjoamme kaikille opekahvilaan osallistuville kahvit. Jättämällä tilaisuuden aikana meille tietosi saat sähköpostiisi koodin, jolla voit käydä lunastamassa oman kahvihetkesi miltä tahansa R-kioskilta.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan! Löydetään yhdessä ratkaisut!

Back To Top