skip to Main Content

Fennialta uusi tapaturmavakuutus NY-yrittäjille

Fennia on usean vuoden ajan turvannut NY-yritysten toimintaa vastuuvakuutuksilla. Nyt turva on laajentunut koskemaan myös NY-yrittäjiä. 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on yksi Nuori Yrittäjyys ry:n pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Yhteistyön johdosta Vuosi yrittäjänä -ohjelman NY-yrityksillä on jo vuosia ollut vastuuvakuutukset toimintaa varten. Nyt tätä vakuutusturvaa on laajennettu uudella maksuttomalla täysajan tapaturmavakuutuksella.

– Haluamme kannustaa nuoria löytämään omat kykynsä ja sisäisen yrittäjyytensä. Tämä Nuori Yrittäjyys -ohjelma on ollut vuosien varrella alku monelle menestyvälle bisnekselle ja lukuisille oivalluksille. Voihan tuo yrittämisen kipinä syttyä tämän ohjelman innoittama myöhemminkin elämän varrella. Nuoren ryhtyessä yrittäjäksi on hyvä muistaa pitää huolta myös itsestään – yrityksen tärkeimmästä voimavarasta. Olen seurannut nuoria yrittäjiä, joilla on vauhti päällä ja valtavasti energiaa. Silloin on myös riski, että voi sattua jotain odottamatonta. Siksi me haluamme turvata juuri sinut NY-yrittäjä!, sanoo konsernijohtaja Antti Kuljukka Fenniasta.

Tapaturmavakuutus turvaa yrittäjän tapaturmista aiheutuvien hoitokulujen sekä tapaturmasta johtuvan pysyvän haitan tai tapaturmaisen kuoleman varalle. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa työssä, koulussa ja vapaa-ajalla.

– Yhteistyö Fennian kanssa on auttanut NY-toimintaa ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa kehittymään valtavasti. Tämän uusimman lisäyksen ansiosta pystymme tarjoamaan nuorille turvan työn- ja opiskelun lisäksi myös vapaa-ajalle, joka on tärkeä osa yrittäjyyttä, toteaa Nuori Yrittäjyys ry:n operatiivinen johtaja Eemeli Alanne.

Vakuutuksesta

Fennia vakuuttaa täysajan tapaturmavakuutuksella Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa opiskelevat (edellyttää NY-yrityksen rekisteröintiä vuosiyrittajana.fi-sivulla). Vakuutus tulee voimaan, kun Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa opiskelevan tiedot ilmoitetaan Fennialle. Vakuutus on voimassa ohjelman ajan tai niin kauan, kun NY-yritystoimintaa harjoitetaan, kuitenkin enintään 31.8.2020 saakka.

Voit lukea vakuutusehdot ja hankkia vakuutuksen NY-yrittäjälle osoitteessa: https://vuosiyrittajana.fi/tyokalupakki/vakuutukset.

Back To Top