skip to Main Content

Bugman’s Bestille EM-pronssia – idea ruokavallankumouksesta toi menestystä

NY-yritysten Euroopan mestariksi Serbian Belgradissa on valittu SureLight Iso-Britanniasta. Suomalainen Bugman’s Best sijoittui kovassa kilpailussa kolmanneksi ja on näin Euroopan yksi parhaista.

Espoolaiset Etelä-Tapiolan lukiolaiset Toivo Hursti, Matias Järvinen ja Aaron Uussaari perustivat viime syksynä NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa yrityksen, joka kasvattaa kotisirkkoja ja tekee niistä herkullisia välipalapatukoita.

Nuorten tavoitteena on vaikuttaa ruoan kestävään tuottamiseen hyönteisruoan avulla ja myös kilpailun tuomaristo oli tätä mieltä. Tuomaristo piti ideaa kansainvälisesti skaalattavana ja tiimi osoitti tuomariston mielest . . .

Tämä sisältö on tarkoitettu sisäänkirjautuneille käyttäjille. Jos et näe kyseistä sisältöä, sinun käyttäjäoikeutesi eivät riitä siihen. Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä meihin.

**

Detta innehåll är för inloggade användare. Om du inte ser innehållet i fråga räcker inte dina användarrättigheter. Om du har problem, kontakta oss.

**

This content is for logged in users. If you do not see the content in question, your user rights are not sufficient. In case of problems, please contact us.

 

Back To Top