skip to Main Content

Anniksen Viherpeukalot NY ja Anglomania NY valittiin vuoden parhaiksi liikeideoiksi

Tuomaristo on valinnut lukuvuoden parhaat liikeideat NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa. Perusasteen voiton vei Anniksen Viherpeukalot NY Aitoosta ja toisen asteen voittajaksi selviytyi Anglomania NY Espoosta. Onnittelut!

Anniksen Viherpeukalot NY vakuutti tuomariston itsekasvatetuilla lähikasveilla

Perusasteen voittajan Anniksen Viherpeukaloiden liikeideana on kasvattaa erilaisia kasveja, koristella ne ja myydä niitä. Kasveja ovat esimerkiksi joulutähdet ja chilit.

Tuomarit pitivät Anniksen Viherpeukaloiden liikeideaa toimivana kokonaisuutena, jossa on hyödynnetty hyvin harrastuksen kautta saatuja kokemuksia. Etenkin joulun alla tuotteille löytyy varmasti asiakkaita, ja toimintaa on helppo jatkaa myös sesongin jälkeen. Tuomaristo piti hyvänä asiana myös jo vastaanotettuja ennakkotilauksia.

Tuomaristo myönsi lisäksi kunniamaininnan seinäjokelaiselle OutSideMovies NY:lle rohkeasta ideasta ja uskalluksesta ajatella isosti. Tuomaristo ilahtui, että idean toteuttamiseksi oli jo tehty taustatyötä. OutSideMovies NY järjestää ulkoilmaelokuvanäytöksiä.

Anglomania NY:n kielikerhot veivät voiton toisella asteella

Toisen asteen parhaan liikeidean esitti Anglomania NY, joka tarjoaa englannin kielen kerhoja 1.-2.luokkalaisille.

Tuomarit arvostivat kuinka ideassa oli hyödynnetty lukio-opintojen kautta saatua osaamista.
Tuomariston mukaan kokonaisuus oli hyvä, selkeästi kuvattu, ja toiminnan haasteet oli tiedostettu. Tuomaristo arvosti, että Anglomania oli oivaltanut, että heidän todelliset asiakkaansa ovat oppilaiden vanhemmat ja kohdentaneet markkinoinnin sen mukaan.

Parhaat liikeideat valitsivat Riikka Nikkinen SAP:lta, Tapio Kaita Accenturelta ja Joonas Mikkilä Suomen Yrittäjistä. Kaikkiaan kilpailuun lähetettiin yli 80 liikeideaa.

Voittajayritykset Anniksen Viherpeukalot NY ja Anglomania NY saavat palkinnoksi 100 euron lahjakortit.

Seuraavaksi kohti uusia kilpailuja!

Ensi vuoden alussa valitaan paras graafinen ilme, paras liikeideavideo ja paras internet-kokonaisuus. Ilmoittaudu näihin kilpailuihin viimeistään 30. tammikuuta! Lisäksi maaliskuussa valitaan paras taloushallinto.

Vuoden parhaat NY-yritykset valitaan huhtikuussa NY Uskalla Yrittää -finaalissa. Finaalipaikat ratkeavat aluekarsinnoissa NY-aluemessuilla, joten jos oman alueesi NY-messut ovat vielä edessä, siellä on näytön paikka!

Back To Top