skip to Main Content

Tervetuloa!

Alta löydät NY-yritysten julkiset profiilit. NY-yritykset ovat aakkosjärjestyksessä nimen perusteella. Tutustu NY-yrityksiin ja löydä parhaat diilit!

Haku

Alta löydät NY-yritysten julkiset profiilit. Käytä alla olevaa hakutyökalua etsimään yrityksiä eri toimialojen ja alueiden mukaan.

Showroom search form

Ravitalli Onnenkenkä NY

Online:

Ravitalli Onnenkenkä NY

Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkeli
Yrityksen toimipaikka: Mikkeli

Haluamme tarjota asiakkaille monipuolista näkemystä eri hevosalojen ja raviurheilun yhteydessä. Monipuolisuus näkyy ammattitaidossa, meillä tarjotaan … » Read More mahdollisuutta nähdä mitä kaikkea pystyy tekemään hevosen kanssa pelkästään maasta käsin. Myös kyseissä yrityksessä tullaan kertomaan ja näkemään hevoskasvatusta. Ravitallilla löytyy ohjastamiseen ja ajamiseen sopivat puitteet, voit olla vanha konkari näiden asioiden suhteen tai juuri vasta kiinnostunut hevos- tai raviurheilusta, saat kaiken tuen ja avun asioihin mihin haluat perehtyä. Me haluamme että ihmisten ”tabut” häviävät raviurheiluun liittyen.
Tallilla tulee olemaan vapaita karsinapaikkoja eli voit tuoda oman hevosen meille ja valmentaa hevostasi meillä. Meiltä tulee löytämää henkilökuntaa niin ohjastamisesta, kengitykseen sekä valmentamiseen.

Back To Top