skip to Main Content

Tervetuloa!

Alta löydät NY-yritysten julkiset profiilit. NY-yritykset ovat aakkosjärjestyksessä nimen perusteella. Tutustu NY-yrityksiin ja löydä parhaat diilit!

Haku

Alta löydät NY-yritysten julkiset profiilit. Käytä alla olevaa hakutyökalua etsimään yrityksiä eri toimialojen ja alueiden mukaan.

Showroom search form

Ääniketo/Samu Kaivola/ NY


Online:

Ääniketo/Samu Kaivola/ NY

Riveria, Outokumpu
Yrityksen toimipaikka: Outokumpu

Ääniketo
Stressaatko? Haluaisitko vapaata omilta ajatuksiltasi ja rentoutua?
Ääni yhdistettynä rentoutumiseen luo monelle ihmiselle mahdollisuuden … » Read More sukeltaa syvemmälle oman mielen rauhaan ja näin ollen aktivoida kehon hyvinvointia edistäviä toimintoja. 

Ääniketo tarjoaa keinon jättää arjen huolet ja murheet hetkeksi taakse ja rentoutua parantavan äänen sylissä.
Laita silmät kiinni, hengitä syvään ja rentoudu. Anna äänen kuljettaa eri paikkaan ja aikaan, matkalle ihmisen sisäiseen hiljaisuuteen eheytymään ja voimaantumaan. Matkalla pääset kokemaan äänen mieleen maalaamia maisemia ja nauttimaan syvän rentoutumisen tuomasta hyvästä olosta.
Ihmisellä on ääneen erityinen suhde. Kuulo on ensimmäinen aisti jonka ihminen kokee. Jo kohdun turvassa lapsi kuulee äidin sydämenlyönnit, puheen ja musiikin jota äiti kuulee. Synnyttyään lasta rauhoittaa kun hänen pää on äidin rinnalla josta kuulee äidin sydämenlyönnit.
Äänet vaikuttavat olotilaamme ja olemme sen ympäröimiä kaikkialla, ääntä on kaikkialla maapallolla. Tietyt äänet saavat meidät hermostumaan ja toiset rentoutumaan, jotkut äänet tekevät meidät valppaaksi toiset tuudittavat uneen.
Äänikeidas maalaa äänimaisemia joissa ihminen voi rentoutua ja päästää irti stressistä.
Tarjoamme palveluna energisoivia, voimaannuttavia, vireyttä ja valppautta nostavia äänivirityksiä ja rentouttavia, rauhoittavia ja stressiä lievittäviä äänirentoutuksia
Suunnitelmissa olisi tutkia mitkä äänet ja äänen taajuudet ovat vaikutuksiltaan ihmiselle positiivisia.
Suunnitella ja rakentaa erilaisia ääniteoksia tunnelmaltaan erilaisiin tarkoituksiin. Esim. Iloisia, voimaannuttavia, ihmeellisiä, mystisiä ja hauskoja.
Suunnittelemme myös ambient äänimaisemia yritysten tiloihin ja rakennuksiin joilla saadaan aikaan halutunlainen tunnelma työtilaan yrityksen työntekijöiden hyvinvointia tukemaan ja myös asiakkaiden viihtyvyyttä parantamaan.
Äänikedon Työpaja
Järjestämme myös osallistavia ja voimaannttavia työpajoja joissa yhdessä luomme elektronisilla soittimilla, laulu efektilaitteilla ja luuppereilla äänimaailmoja aina rytmisestä juhlahumusta, vaelteleviin, rauhoittaviin äänimaisemiin joissa luovuus pääsee valloilleen ja yhdessä tekeminen ja onnistuminen edistävät hyvinvointia.

Back To Top