skip to Main Content

Tervetuloa!

Alta löydät NY-yritysten julkiset profiilit. NY-yritykset ovat aakkosjärjestyksessä nimen perusteella. Tutustu NY-yrityksiin ja löydä parhaat diilit!

Haku

Alta löydät NY-yritysten julkiset profiilit. Käytä alla olevaa hakutyökalua etsimään yrityksiä eri toimialojen ja alueiden mukaan.

Showroom search form

Renture NY


Online:

Facebook
Instagram

Muu sivusto

Renture NY

Business College Helsinki
Yrityksen toimipaikka: Pääkaupunkiseutu

Kolmen ammattitaitoisen merkonomin pyörittämä Nuori-yrittäjyys kampanjaan osallistuva rekrytointiyritys. Renture tarjoaa opiskelijoille sekä kaikille … » Read More muille myynnistä kiinnostuneille Suomen kieltä osaaville työpaikkoja ja tienaa niistä koituvilla välityspalkkioilla. Renture vastaa yhteistyökumppaniensa ulkoistetusta rekrytoinnista ja tarjoaa työpaikkoja kaikille kiinnostuneille. Renturen tarjoamat työpaikat ovat pääsääntöisesti myynnin alaa esimerkiksi. feissausta, ständimyyntiä, tapahtumatyöntekijänä toimimista sekä kampanjointia. Myös puhelinmyyntityötä on tarjolla. Renture haastattelee työntekijää lyhyesti ja ohjaa hänet haastatteluun, josta kumppanimme vastaa ja tarjoaa töitä. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, jos työharjoittelupaikka tai vakio työpaikka kiinnostaa! Työsopimuksia on tarjolla erilaisia, osa-aikaisia, kokoaikaisia, määräaikaisia sekä myös harjoittelupaikkoja. Tarjolla on myyntityötä 10 euron tuntipalkalla ja siihen päälle vielä tulospalkkio eli provisiomalli. Me työllistämme sinut parhaamme mukaan!

Back To Top