skip to Main Content

Huom! Tämä sivusto uudistuu elokuussa 2022

Lue kuinka tämä vaikuttaa sinuun ohjelman käyttäjänä täältä.

Rekisteröintilomake

LMS Opettajan rekisteröinti

Admin

Oppilaitos

Mene seuraavat kohdat järjestyksessä, koska järjestelmä hakee tietoja valintojesi perusteella.

Jos et löydä oppilaitostasi, jätä yhteydenottopyyntö NY-toimistolle, niin lisäämme oppilaitoksen ja olemme yhteydessä sinuun. https://vuosiyrittajana.fi/yhteystiedot/.

Henkilötiedot

Kieli *
Sähköposti on käyttäjätunnuksesi. Käytä oppilaitoksen sähköpostiosoitetta.
Syötä sähköposti uudelleen.
Aseta salasana. Kirjoita salasana muistiin.
Syötä salasana uudelleen.

Luvat

Minut saa lisätä ohjelman sähköpostilistalle *
Lähetämme listan henkilöille ohjelmaan liittyviä uutiskirjeitä, joissa on asiaa ohjelman vaiheista, kilpailuista ja muista ajankohtaisista asioista. Viestejä lähetämme 6-10 kappaletta lukuvuoden aikana.
Yhteystietoni (sähköpostiosoite & puhelinnumero) saa jakaa muille ohjelman opettajille *
Tällä tavoin voimme paremmin rakentaa opettajien verkostoa ohjelman ympärillä.

Salesforce


. . .

Tämä sisältö on tarkoitettu sisäänkirjautuneille käyttäjille. Jos et näe kyseistä sisältöä, sinun käyttäjäoikeutesi eivät riitä siihen. Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä meihin.

**

Detta innehåll är för inloggade användare. Om du inte ser innehållet i fråga räcker inte dina användarrättigheter. Om du har problem, kontakta oss.

**

This content is for logged in users. If you do not see the content in question, your user rights are not sufficient. In case of problems, please contact us.

 

Ohjeet rekisteröintiin

Voit opettajana rekisteröityä Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyttäjäksi, jolloin pääset katsomaan ryhmäsi rekisteröityneitä NY-yrityksiä.

Rekisteröityminen Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan

  1. Täytä tietosi rekisteröintilomakkeeseen.
  2. Rekisteröitymisen jälkeen saat automaattisesti vahvistusviestin sähköpostiisi ja pääset kirjautumaan opettajien hallinnointiin.
  3. Luo omalle ryhmällesi kurssikoodi, jonka avulla opiskelijat voivat rekisteröityä mukaan ohjelmaan. Näet hallinnoinnista kaikki samalla kurssikoodilla rekisteröityneet opiskelija ja heidän yrityksensä. Jos kurssilla on monta opettajaa, niin yksi luo kurssin ja muut liittyvät samalla kurssikoodilla kuin opiskelijatkin kurssille ja näkevät opettajastatuksella opiskelijoiden tiedota ja palautukset.
  4. Rekisteröinnin kautta pääset käsiksi ohjelman kaikkiin tukimateriaaleihin.
Back To Top