skip to Main Content

Rekisteröintilomake

LMS Opettajan rekisteröinti

Admin

Oppilaitos

Mene seuraavat kohdat järjestyksessä, koska järjestelmä hakee tietoja valintojesi perusteella.

Jos et löydä oppilaitostasi, jätä yhteydenottopyyntö NY-toimistolle, niin lisäämme oppilaitoksen ja olemme yhteydessä sinuun. https://vuosiyrittajana.fi/yhteystiedot/.

Henkilötiedot

Kieli *
Sähköposti on käyttäjätunnuksesi. Käytä oppilaitoksen sähköpostiosoitetta.
Syötä sähköposti uudelleen.
Aseta salasana. Kirjoita salasana muistiin.
Syötä salasana uudelleen.

Luvat

Minut saa lisätä ohjelman sähköpostilistalle *
Lähetämme listan henkilöille ohjelmaan liittyviä uutiskirjeitä, joissa on asiaa ohjelman vaiheista, kilpailuista ja muista ajankohtaisista asioista. Viestejä lähetämme 6-10 kappaletta lukuvuoden aikana.
Yhteystietoni (sähköpostiosoite & puhelinnumero) saa jakaa muille ohjelman opettajille *
Tällä tavoin voimme paremmin rakentaa opettajien verkostoa ohjelman ympärillä.

Salesforce


. . .

Tämä sisältö on tarkoitettu sisäänkirjautuneille käyttäjille. Jos et näe kyseistä sisältöä, sinun käyttäjäoikeutesi eivät riitä siihen. Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä meihin.

**

Detta innehåll är för inloggade användare. Om du inte ser innehållet i fråga räcker inte dina användarrättigheter. Om du har problem, kontakta oss.

**

This content is for logged in users. If you do not see the content in question, your user rights are not sufficient. In case of problems, please contact us.

 

Ohjeet rekisteröintiin

Voit opettajana rekisteröityä Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyttäjäksi, jolloin pääset katsomaan ryhmäsi rekisteröityneitä NY-yrityksiä.

Rekisteröityminen Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan

  1. Täytä tietosi rekisteröintilomakkeeseen.
    • Jos et löydä oppilaitostasi tai olet uusi opettaja, ota yhteyttä meihin ensiksi.
  2. Rekisteröitymisen jälkeen saat automaattisesti vahvistusviestin sähköpostiisi.
  3. Saat automaattisesti käyttäjätunnuksen, mutta Nuori Yrittäjyys ry:n toimiston pitää hyväksyä rekisteröinti käsin (tietosuoja).
    • Tämän vuoksi on tärkeää, että tiedot ovat oikein, jolloin rekisteröinnin käsittely on nopeampaa. NY:n toimisto pyytää tarvittaessa lisätietoja.
  4. Kun rekisteröinti on hyväksytty, saat siitä sähköpostiisi vahvistusviestin ja pääset kirjautumaan opettajien hallinnointiin.
  5. Luo omalle ryhmällesi kurssikoodi, jonka avulla opiskelijat voivat rekisteröityä mukaan ohjelmaan. Näet hallinnoinnista kaikki samalla kurssikoodilla rekisteröityneet opiskelija ja heidän yrityksensä. Jos kurssilla on monta opettajaa, niin yksi luo kurssin ja muut liittyvät samalla kurssikoodilla kuin opiskelijatkin kurssille ja näkevät opettajastatuksella opiskelijoiden tiedota ja palautukset.
  6. Rekisteröinnin kautta pääset käsiksi ohjelman kaikkiin tukimateriaaleihin.
Back To Top