skip to Main Content

Vuosi yrittäjänä -ohjelma on avaimet käteen -ratkaisu yrittäjyys-, taloudenhallinta- ja työelämätaitojen opetukseen. Järjestämme ohjelmaan liittyviä maksuttomia koulutuksia ja infotilaisuuksia opetushenkilöstölle. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomen ja verkossa.

Sisältö | Innehåll | Contents

Tulevat koulutukset

MITÄ:
Koulutuksessa käydään läpi Vuosi yrittäjänä -ohjelma ja NY-leirit (Minicamp & 24h -leiri). Koulutus on toiminnallinen ja yhdistää elementtejä käsiteltävistä ohjelmista.

MISSÄ:
Koulutus järjestetään Helsingissä, Nuori Yrittäjyys ry:n toimistolla. Osoite on Kyllikinportti 2, Länsi-Pasila (Fennian talo). Lähistöllä on maksullisia pysäköintimahdollisuuksia sekä kadulla että hallissa. Koulutustilana on kokoushuone Pasilanportti.

MILLOIN:
25.2.2020 klo 12:30 – 15:30.

KENELLE:
Ohjelmien perehdytys sopii uusille ja entisille NY-opettajille.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu koulutukseen 18.2.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja: [email protected]

Koulutustallenteet

Lukuvuoden 2019 – 2020 aikana järjestämme useita verkkokoulutuksia ohjelmaan liittyen. Vierestä voit katsoa marraskuun koulutuksen tallenteena.

Lukuvuoden 2019 – 2020 aikana järjestämme useita verkkokoulutuksia ohjelmaan liittyen. Vierestä voit katsoa vuoden ensimmäisen verkkokoulutuksen tallenteen. Tallenne on verkkokoulutuksesta, joka järjestettiin 21.8.2019.

Vuosi yrittäjänä -ohjelman tueksi rakennettiin Twid -oppimisympäristö, jossa on 22 oppimismoduulia. Katso vierestä Twidin käyttöönottotallenne.

Ilmoittaudu

6 Koulutusilmoittautumiset

Admin

Koulutukset

Kokemuksesi Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta *

Henkilötiedot

Esimerkiksi opettaja, lehtori tai rehtori.

Oppilaitoksen tiedot

Jos oppilaitoksella on monta toimipistettä, erota omasi oppilaitoksen nimestä pilkulla.

Lisätiedot

Kerro tässä, jos voit osallistua vain osaan koulutuksesta tai muut terveiset järjestäjille.
Back To Top